Facts About بیماری سلیاک و پسوریازیس Revealed
Facts About بیماری سلیاک و پسوریازیس Revealed
Blog Article
بیماری سلیاک موجب حمله سیستم ایمنی بدن به روده کوچک می شود و بیماری دیابت به لوزالمعده آسیب می زند.
راهنمای گام به گام ساخت توپک خزه ژاپنی و روشهای مراقبت از آن
ممکن است به نظر برسد که قرمز رنگ محتملتری برای این نوع نگرانی است، اما از آنجایی که مدتی طول کشیده است، رنگ قدیمیتر و در نتیجه تیرهتر است.
اگر چه آزمایش خون میتواند راهنمای خوبی در مسیر تشخیص سلیاک باشد، اما اندوسکوپی تنها راه تشخیص قطعی بیماری سلیاک است. پیش از انجام اندوسکوپی برای کودک، با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا از ضرورت انجام آن آگاه شوید.
بیشترین علائمی که از این بیماری گزارش شده مشکلات گوارشی مثل نفخ شکم، تهوع، کاهش وزن، بی حالی، یبوست و اسهال است.
ترند جدید در دنیای شلوار زنانه سال ۲۰۲۴
جراحی لابیاپلاستی یک عمل درمانی و زیبایی است که با هدف کاهش اندازه لابیا مینور یا همان فلپهای پوست دو طرف دهانه…
پانکراتیت مزمن، سرطان لوزالمعده، انسداد در مجرای پانکراس یا فیبروز کیستیک نیز می توانند موجب روشن شدن رنگ مدفوع و زرد شدن مدفوع شوند. این بیماری ها موجب می شود از انتشار میزان مناسب آنزیمی که توسط لوزالمعده برای هضم تولید می شود، جلوگیری شود.
پوشش موضوعات روز و عبور آن از فیلتر تأیید پزشکی، مجله دکتردکتر را
کلوچه و مافین فاقد گلوتن مانند مافین کدو سبز یا کدو تنبل
علاوه بر کاهش رشد، کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، ممکن بیماری سلیاک پوست است نقاط عطف رشدی خود، مانند توانایی غلت زدن، نشستن، ایستادن و راه رفتن را از دست بدهند و کسب مهارتهای ذهنی و اجتماعی در آنها به تاخیر بیافتد.
اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون میکند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین میکند.
کاهش وزن ژیاردیازیس با آزمایش نمونه مدفوع تشخیص داده می شود. برخی از افراد نیاز به درمان ندارند، اما برای آن دسته از افراد مبتلا که درمان مورد نیاز است، بیشتر آنتی بیوتیک تجویز می شود. ژیاردیازیس معمولا چندین هفته طول می کشد تا درمان شود.
سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.